Franchise

Franchise

Wil jij een Jack's Rippies starten of bestaande locatie overnemen?


Voor Jack’s Rippies franchise zoeken wij ondernemers met passie, doorzettingsvermogen en affiniteit met de foodbranche. Interne opleiding en financiering behoren tot de mogelijkheden.


Jack’s Rippies heeft duidelijke richtlijnen over leveranciers, huisstijl, uitstraling, gerechten en prijzen. Door de ondersteuning vanuit de organisatie kan de franchisenemer zich zo veel mogelijk focussen op de operationele activiteiten. Op deze manier heb je alle ruimte om van jouw vestiging een succes te maken.


Om de smaak en de versheid te kunnen garanderen worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een centrale inkoop via een eigen groothandel.


Kwaliteit is overal in terug te vinden, van keuken apparatuur tot de fietsen en scooters. Dit is uiteindelijk terug te zien in de geleverde kwaliteit en service aan de klanten. 


Met gerichte marketing acties via de sociale media zijn wij actief aanwezig om huidige en potentiele klanten te bereiken en de bekendheid te vergroten. 


Op dit moment zijn de vestigingen in Schiedam en Capelle startklaar om overgenomen te worden. Wil je een vliegende start maken als ondernemer, dan is dit het moment om in te stappen. Deze worden op dit moment gedraaid door de organisatie zelf, maar willen graag een nieuwe vestiging openen.


Enthousiast geworden? Vul je gegevens in en dan nemen we contact met je op en sturen we de franchise brochure. 

 
 
 
 

Franchisenemers gezocht voor de locaties: 


- Schiedam

Open sinds 30 april 2020


- Capelle a/d IJssel

Open sinds 1 februari 2021